Psychodelische toestand

Het was een gewone dag. Zoals gewoonlijk bladerde ik door de kattenfoto’s die ik had gemaakt. Katten zijn mijn inspiratiebron. Katten brengen vreugde in mijn leven. Ze zijn kruiden. Ik geef ze al mijn krediet in de creatie van mijn werk. Katten hebben eer en lof nodig. Het is heerlijk om thuis te komen als ‘s werelds beste vriend op je wacht.

Ik heb een schilderij geschilderd om een ​​sympathieke en aanhankelijke kat te creëren die speels, levendig en lief is. Ik heb lange tijd dan dit schilderij gewerkt. Soms schilderde ik andere werken en aan de zijkant en kwam altijd terug om dit werk te schilderen. Het werk wachtte soms wekenlang onder een ander schilderij op de ezel tot ik het weer vond.

Toen veranderde de wereld. Mijn werk kreeg een andere emotionele uitbarsting. Het nieuws was vol oorlog en mijn geest was erg bang en verward. Ik heb dit allemaal in dit boek moeten verwerken.

Door middel van kunst kan de kunstenaar zich uitdrukken. Het schilderij is voor zichzelf gemaakt en pas dan komt het publiek. De rol van het publiek is om het werk vanuit hun eigen leven te bewonderen, te verwonderen, te luisteren en te zien.