Seuraava aihe

Haluan tehdä seuraavaksi eläinmaalauksia. Tarkastelen heidän luonnetta, heidän yksilöllisiä piirteitä. Mietin miten saan sen parhaiten tuotua maalauksissani esille. Jatkan edellistä muotokuvasarjaani ja tuon eri eläinhahmot näyttämölle.

Olen tehnyt aikaisemmin Art Neuvoau-tyylillä eläimiä, tässä muutama esimerkki. Haluan jatkaa myöhemmin sarjaani, mutta nyt on muunlaisen ilmaisun aika.

Mitä eläimiä maalaisin, sitä en vielä tiedä. Kirjoittaessani samalla kissani leikkii olohuoneessa jahdaten leikkihiirtä. Nyt on liian kylmä mennä ulos.

Maalauksiin haluaisin tuoda jotain uutta ja kiehtovaa. Possu ja lehmämaalaukset ovat kunnianosoitus eläimiä kohtaan. Maalaukset tulevat olemaan kantaa ottavia eläinten huonoa kohtelua kohtaan, mutta ne ovat sellaisia mitä voi omalle seinälleen ripustaa. Ettei sinne enään päätyisi heidän oikeita päitä.

karhuperhe
Keskeneräinen työ karhuperheestä.